Parajumpers Jacka Sverige

Designern Massimo Rossetti ville skapa jackor med funktion samt detaljer från original Parajumpers-jackorna, men med en modern passform och finish. Detta som en dedikation till männen och kvinnorna i den 210:e räddningsskvadronen, även kända som Parajumpers Sverige, baserade i Anchorage, Alaska

Jackor från parajumpers med många praktiska detaljer och fickor. Patchen på vänster ärm är symbolisk för jackorna.Parajumpers Jacka från Parajumpers med den igenkännbara patchen på vänster ärm. Med väl valda material står dessa jackor emot tuffa förhållanden.

Ledig logi i Falkenberg och Ullared

Dunjacka från Parajumpers

Parajumpers är ett projekt som härrör från samarbetet mellan Ape & Partners och designern Massimo Rossetti, som har många års erfarenhet som designer av ytterkläder och även som en importör av amerikanska märken för den italienska marknaden. Parajumpers jackor är konstruerade av högteknologiska komponenter, som avser framför allt att vara funktionella.

falcon_banner_jdagen

Parajumpers Jacka dam Outlet

Varm dunjacka från Parajumpers som passar bra till vintern. Jackan har många praktiska fickor framtill, en innerficka, äkta päls i luvan samt märke på vänster ärm. Stängs med dragkedja, tryckknappar och hake i halsen.

ute2

parajumpers jacka herr rea

Dunjacka med många detaljer som stort löstagbart spänne i halsen, äkta päls på luvan och möjlighet att ta bort dunfodret.

Sunset3

Parajumpers Long Bear Jacket Dam

Parajumpers startades år 1995 och var ett projekt mellan Ape & Partners och designern Massimo Rossetti som har många års erfarenhet av att designa utomhuskläder. Iden föddes när Massimo var i Alaska och hade ett möte med en av killarna i 210: Rescue Squadron. Vilket resulterade i moderna, tekniska och extremt hållbara kläder med fickor för GPS, mobil, kartor och allt en överlevare kan tänkas bära med sig.

allsång1

Parajumpers Right Hand Jacket Herr

Männen i 210:e Rescue Squadron som ligger baserad i Anchorage, Alska är bland de mest välutbildade männen för extrema räddningar i de hårdaste och mest avlägsna hörn av världen. Även om det är ett fartyg som ligger ute till havs i kylan, en bergsklättrare som sitter fast på en 4000 meters topp eller en ubåt som sjunkit ner till ofattbara djup är det dem männen som måste ingripa. Dem kallar sig "PJs", en förkortning på Parajumpers och är du en medlem av Parajumpers är du hårdare utbildad än någon annan militärkår i hela världen och det viktigaste är att du använder dina styrka och teknik för att rädda liv. Idag är Parajumpers ett välkänt märke inom både modevärlden och av dem som ägnar mycket av sin fritid i extremt kalla väderförhållanden. Parajumpers på nätet Vi på Länna Sport är stolta över att kunna erbjuda dig några av dem mest tekniska och kvalitetsrikaste vinterjackorna från Parajumpers på nätet. Gratis frakt, snabba leveranser som alltid hos Länna Sport. Välkommen till en riktig sportbutik.

christmasdinner1

Parajumpers Right Hand Jacket Herr

Parajumpers Right Hand Jacket är en snygg och väldigt exklusiv jacka som du kan ha mycket nytta av. Skalet av jackan har behandlats av Teflon Fabric Protector som gör att jackan är väldigt vattentät och kommer hålla dig torr i alla väder! Och är det riktigt stormigt kan du spärra halsen genom den snygga detaljer som finns på alla Parajumpers Jackor, karbinhaken. Jackan har även en tvåvägsdragkedja som är perfekt ifall det skulle vilja ta på dig den här snygga jackan i lite varmare höst eller vår väder, då det blir väldigt lätt att ventilera. Jackan har en huva, där det är äkta päls på. I huvan finns det ett foder som är avtagbart. Perfekta jackan för dig som vill vara riktigt snygg i vinter och känna dig riktigt exklusiv.

gg

Parajumpers Long Bear Jacket Dam

Parajumpers Long Bear är en av de efterfrågade och varma vinterjackorna från Parajumpers - och det säger inte lite! Parajumpers tillverkade från början - precis som det låter - kläder till fallskärmshoppare vilket gör att komfort, värme och slitstyrka är i världsklass.

Full-Monty-affisch-web

Parajumpers Kodiak Dam

Parajumpers Kodiak Dam är en snygg lite längre dunjacka med lyxig känsla, tuffa detaljer och en hel hög med praktiska fickor. Modellen har en stor och mysig huva med foder i äkta päls som du kan ta bort om du vill, även pälskanten på huvan är avtagbar. Dubbla sprund bak som går att öppna och stänga med dragkedja och är även utrustad med en kraftig tvåvägs dragkedja samt snygga knappar framtill. Vattenavvisande nylonväv och fodrad för klara av de mest extrema väderförhållanden du kan tänkas hamna i. Detaljer som karbinhaken och det gula bandet går enkelt att ta av.

ttm

Parajumpers Geena Lightweight Jacket Dam

Parajumpers Geen Lightweight Jacket är en lätt jacka som är perfekt när temperaturen börjar sjunka. den är fylld med dun för att hålla dig varm och har en utsida av nylon. Ärmsluten och nederkanten har en tunn elastisk kant som ger en bra passform samtidigt som värmen hålls kvar på insidan. Framtill hittar du en YKK-tvåvägsdragkedja som sluter upp i en hög krage. Jackan har två framfickor med dragkejda för smidig förvaring och en snygg PJS-logga på ena ärmen.

Torssonfyrkant

Parajumpers Selma Parka Dam

Parajumpers Selma Parka, det här är en stilren jacka med en avskalad design. Jackan är något längre för att ge större täckning och tillsammans med dunisoleringen så håller du dig varm under de kalla dagarna i vinter. Huvan på Selma Parka är perfekt för att skydda ansiktet mot väder och vind, den mjuka pälskanten (finnraccon) går även att ta bort som så önskas. Jackan har två handfickor där du kan värma händerna, eller förvara något litet, och två innerfickor som är perfekta för att förvara mobilen eller liknande. Framtill harSelma Parka en YKK tvåvägsdragkedja som är skyddad under vindslån och behöver du ventilera kan du antingen använda dragkedjan som finns i ärmsluten eller den som finns på baksidan av jackan.

affischbild_LP_Norrdans_foto Carl Thorborg